Luotettava muuttopalvelu Turussa ja lähialueilla

Muutto ei vie voimia, kun pyydät apuun Kuljetus A. Soinisen poikia!

Uuteen kotiin muutto on usein ihana ja odotettu juttu, mutta itse muuttourakasta harvempi haaveilee. Hirveästi hommaa, hikeä ja tavaroiden sovittelua rajallisesti tilaa tarjoavaan kalustoon. Saunajakkara tai petauspatja mahtuu kyllä komeasti Kuplavolkkariin tai appiukon peräkärryyn, mutta kulmasohvan ja kirjahyllyn kanssa tulee jo ongelmia.

Mitäs jos tilaisitkin Kuljetus A. Soinisen autoineen auttamaan urakassa? Muuttopalvelu Turku–lähikunnat-alueella on käytettävissäsi joustavasti! Myös muuttolaatikoiden vuokraus onnistuu. Lue lisää ja pyydä tarjous omaa muuttoasi varten.

 

Meidän autoihimme mahtuu

Käytössämme on kuusi muuttoautoa, joiden tilavuudet ovat 3,4 m³, 9,5 m³, 19 m³, 25 m³, 28 m³, 35 m³, 36 m³, 38 m³ ja 54 m³. Koko kuorma kulkee yhdellä kertaa huomattavasti vaivattomammin ja siistimmin joko kuorma-autollamme tai pakettiautollamme.

Kokeneet muuttomiehemme myös tietävät, miten huonekalut, laatikot ja muu kuorma saadaan sujautettua tavaratilaan mahdollisimman paljon tilaa säästäen. Tietysti on tärkeää sekin, että tavara ei päädy perille monessa osassa mullin mallin, vaan siististi ja ehjästi. Kun auto on pakattu hyvin, ei tarvitse tehdä myöskään turhia reissuja osoitteiden välillä. Näin säästyy aikaa ja rahaa!

 

Pianon kuljetuskin luonnistuu

Pianon kuljetus on puuhaa, joka kannattaa suosiolla jättää ammattilaisille. Käytössämme ovat työhön soveltuvat välineet ja suojamateriaalit, henkilöstömme hauiksia unohtamatta, joiden avulla pianot saadaan siirrettyä oikeaoppisesti ja vahingoittumattomasti paikasta toiseen. Lue lisää pianon kuljetuksesta.

Vai olisiko kyseessä jokin muu arvokalusteiden kuljetus? Kenties Aune-tädin antiikkipiironki, jolla on niin tunne- kuin materiaaliarvoa? Meidän käsiimme voit huoletta luottaa kallisarvoisten kodin aarteiden muutot.

 

Muuton hinta – mitä muutto maksaa?

  • Kuorma-autolla alk. 70,00 € / h (sis. alv).
  • Pakettiautolla alk. 60,00 € / h (sis. alv).
  • Apumies 42,50 € / h (sis. alv)

Jokainen muutto on kuitenkin yksilöllinen, pyydä tarjousta tästä.

 

Päästä itsesi helpommalla

Ja tilaa muuttopalvelu Turussa ja ympäristökunnissa meiltä. Tuleva muuttopäivä ei stressaa samalla tavalla, kun tiedät, että sovittuun aikaan pihaan ajaa Kuljetus A. Soinisen auto. Kun olet vielä etukäteen vuokrannut muuttolaatikot ja pakannut tavarat rauhassa, käy muuttaminen oikeasti helpommin. Sinulle jää enemmän aikaa vaikka tupaantuliaisten miettimiseen! Ota yhteys ja sovi kanssamme yksityiskohdista.

Kysyttävää?

Tarjouspyynnöissä otattehan yhteyttä erilliseen tarjouspyyntölomakkeeseen